Klantenservice

x

Visum

Egypte

Voor een reis naar Egypte dien je te beschikken over een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden na aankomst in Egypte geldig is. Denk eraan dat ook baby’s en kinderen een eigen geldig document nodig hebben. Ook geldt er een visumplicht. Deze gegevens gelden voor Nederlandse en Belgische nationaliteiten. Indien je een andere nationaliteit hebt kun je bij de ambassade informeren welke documenten je nodig hebt. Volgens de ANVR-reisvoorwaarden ben je als klant zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste en benodigde documenten. Alle financiële consequenties van het niet hebben van de vereiste reisdocumenten zijn voor eigen rekening.

Voor reizen naar Hurghada en Marsa Alam is altijd een Egypte-visum verplicht; dit visum is 30 dagen (na aankomst) en voor slechts 1 bezoek geldig. Je kunt het Egypte Visum op 3 manieren aanschaffen:
 

1. Exclusief bij Neckermann kun je het Egypte-visum vóór vertrek al bijboeken, zodat er bij aankomst in het luchthavengebouw geen betalingen plaatsen hoeven te vinden (€ 33). Wel zo gemakkelijk en vertrouwd. Na aankomst in het luchthavengebouw word je opgevangen door medewerkers van ons agentschap Bright Sky Travel. Na overhandiging van jouw voucher (bijgevoegd bij de reisbescheiden) krijg je direct jouw visum (stempel en een zegel) in je paspoort.

2. Via het agentschap in de aankomsthal, kosten ca. € 28,- (cash betalen). Je hoeft zelf niet in de rij te staan, het agentschap regelt de procedures. Aangezien de reisleiding van Neckermann geen toestemming heeft om het luchthavengebouw te betreden, word je opgevangen door medewerkers van ons agentschap Bright Sky Travel. Je krijgt stempels en een zegel in je paspoort (dit is het visum), waarmee je door de douane kunt.

3. Bij het geldwisselloket in de aankomsthal, kosten ca. 25,- USD (cash betalen). Je haalt zelf de benodigde stempels en zegel. Houd bij grote aankomsten echter rekening met lange wachtrijen.

4. Bestel je visum online via https://e-visums.nl/egypte. Je krijgt het visum per e-mail toegestuurd na betaling en het is binnen 72 uur beschikbaar. De kosten hiervoor zijn € 34,95 per persoon voor een enkele reis of € 69,95 voor meerdere reizen. Te voldoen via IDEAL of overboeking.

De reisleiding van Neckermann staat buiten op jou te wachten voor de transfer naar jouw accommodatie.

Kaapverdië

De in Kaapverdië geldende visumplicht is afgeschaft en vervangen door een belasting voor personen vanaf 3 jaar. Wij gaan dit voor je regelen en de kosten zijn meegenomen in de totale reissom. Om dit te kunnen regelen hebben we een aantal gegevens van je nodig, zoals bijvoorbeeld jouw paspoortgegevens. Let op: je paspoort dient na terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

We sturen je hiervoor na boeking een e-mail met een link naar een web formulier dat we je vragen in te vullen. Boek je via een reisagent, dan sturen we deze e-mail naar je reisagent.

Turkije

Je kunt je visum voor Turkije simpel online regelen via www.neckermann-vakantieservice.nl/voorbereid-op-reis/visum-turkije/

Via deze link bestel je het visum en betaal je gemakkelijk met IDeal of via overboeking. De kosten voor de aanvraag bedragen € 24,95. Voor Belgische klanten geldt dat je ook gebruik kunt maken van deze service en de betaling kunt verrichten via Bancontact. Een credit card is niet (meer) nodig.

Het visum kan tot 24 uur voor vertrek worden aangevraagd. Het visum is geldig voor 6 maanden en meerdere bezoeken. Het paspoort of de ID-kaart dient nog 60 dagen geldig te zijn na verloop van het visum. Dit betekent niet dat het paspoort of de ID-kaart 8 maanden geldig moet zijn na terugkomst; je moet uitgaan van (het einde van) de visumdatum voordat je de 60 dagen extra geldigheid hierbij optelt. Bovengenoemde bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Cuba

Voor een reis naar Cuba geldt een visumplicht.

Het is van belang dat je paspoort nog minimaal zes maanden geldig is bij binnenkomst. Het visum heeft een geldigheid van 90 dagen vanaf de uitgiftedatum. Je mag dan maximaal 30 dagen in het land verblijven.

Denk eraan dat ook baby’s en kinderen een eigen geldig document en visum nodig hebben. Indien je een andere nationaliteit hebt dan de Nederlandse kan je bij jouw ambassade informeren welke documenten je nodig hebt. Volgens de ANVR-reisvoorwaarden ben je als klant zelf verantwoordelijk voor het in bezit hebben van de juiste en benodigde documenten. Alle financiële consequenties van het niet hebben van de vereiste reisdocumenten zijn voor eigen rekening. Neckermann helpt je uiteraard graag bij het aanschaffen van dit visum.

Online via deze link
Voor 16:00 uur aangevraagd, de volgende werkdag per post geleverd.
Kosten € 29,95 per persoon te voldoen via IDEAL of overboeking.
Deze informatie geldt voor Nederlandse staatsburgers. Indien je een andere nationaliteit hebt, kun je bij jouw ambassade informeren welke documenten je nodig hebt.

Bij aankomst op de luchthaven zal in het paspoort een stempel worden gezet. Indien je dit niet wilt, kun je dit bij de douanebeambte aangeven. Een Cubaanse stempel kan bijvoorbeeld een reis naar de Verenigde Staten bemoeilijken.

Tevens dien je voor een bezoek aan Cuba in het bezit te zijn van een ziektekostenverzekering of een reisverzekering die eventuele medische kosten in Cuba dekt. Bij aankomst op de luchthaven dien je hiervan een bewijs (kopie) te kunnen tonen. Indien je ter plaatse niet kunt aantonen dat je verzekerd bent, dien je op de luchthaven een vervangende verzekering af te sluiten.

Dubai

Voor Nederlandse staatsburgers geldt dat zij bij aankomst in Dubai een visumstempel in hun paspoort krijgen, je hoeft hiervoor dus zelf geen actie te ondernemen.

Voor alle reizigers met een paspoort buiten de EU geldt dat zij op voorhand in het bezit moeten zijn van een toeristenvisum. De aanvraag en afhandeling geschiedt via de lokale agent Sky Max Holidays. Aan de aanvraag zijn kosten verbonden van ca. $ 96. Voor de aanvraag van dit visum kun je zelf contact op te nemen met de lokale agent, het formulier kan je hier vinden. Je dient je aanvraag naar deze twee e-mailadressen  visa@skymaxholidays.com / Admin@skymaxholidays.com te sturen.

Bovengenoemde bedragen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Veelgestelde vragen

 
Visum
+
Egypte Voor een reis naar Egypte dien je te beschikken over een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden na aankomst in Egypte geldig is. Denk eraan dat
 
Flight only (losse vluchten)
+
Bij Neckermann kun je voor een scherpe prijs ook alleen een vlucht boeken. Informatie hierover krijg je van jouw  reisagent of via www.neckermann.nl.
 
Garantiefonds / SGR
+
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Thomas Cook Nederland B.V.(KvK nr. 33127166), handelend onder de merknaam Neckermann, is aangesloten bij SGR. U
 
Contactgegevens en openingstijden
+
Hoofdkantoor Neckermann Vliegvakanties Thomas Cook Nederland B.V. Spicalaan 41 NL-2132 JG Hoofddorp Hoofdkantoor Neckermann Autovakanties,
 
Je boeking wijzigen of annuleren
+
Je boeking kun je wijzigen of annuleren via onze afdeling Customer Contact op 023 5135 556 (voor dit nummer worden je gebruikelijke belkosten in
Let op, Thomas Cook / Neckermann treedt op als tussenpersoon voor de ‘Hotels’ & ‘Stedentrips’ producten.
Hiervoor gelden afwijkende voorwaarden. Neem contact met ons op indien je vragen hebt over deze producten via onderstaande contactgegevens.


Indien je niet online kunt wijzigen of annuleren voor je Hotels’ & ‘Stedentrips’ boeking
Als je in je reisplan geen link voor Wijzigen of Annuleren kunt vinden of als je de wijziging of annulering niet online kunt voltooien, betekent dit doorgaans dat:

Indien uw vlucht wordt uitgevoerd door een low cost carrier (zoals o.a. EasyJet, Vueling, Ryanair) dient u, in geval van een wijziging, direct contact op te nemen met de betreffende luchtvaarmaatschappij.
Wij hebben geen directe toegang tot de boekingssystemen van deze luchtvaartmaatschappijen.


Neem contact met ons op voor hulp.