Klantenservice

x

Verplichte documentatie verzekering Cuba

Op Cuba dien je bij aankomst een bewijs te tonen van een op Cuba geldige ziektekostenverzekering of een reisverzekering met dekking van medische kosten. Indien dit bewijs niet kan worden overlegd dien je ter plaatse op de luchthaven een vervangende verzekering af te sluiten en te betalen.

Bij je zorgverzekeraar kun je een verklaring opvragen die in het Engels is opgesteld. In deze verklaring dient vermeld te zijn welke medische kosten tijdens je vakantie op Cuba gedekt zijn. Tevens dient het polisnummer, je naam en de naam van de verzekeraar in de verklaring vermeld te worden. Let op: een verzekering van een Amerikaanse (dochter)maatschappij wordt niet geaccepteerd op Cuba. Wij adviseren je om een dergelijke verklaring zo snel mogelijk bij je (zorg)verzekeraar op te vragen zodat je probleemloos naar Cuba kunt afreizen. Tevens adviseren wij je om de originele verklaring mee te nemen naar Cuba. Het kan zijn dat bij aankomst de autoriteiten niet om de verklaring vragen, maar toch is het een verplichting om het bij je te hebben.

Tenslotte wijzen wij je erop dat je zelf verantwoordelijk bent voor het bij zich hebben van de juiste reisdocumenten. Wij dragen als reisorganisator geen verantwoordelijkheid, noch kunnen wij aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de verklaring en/of de gevolgen van het niet in het bezit hebben van de juiste verklaring.

Veelgestelde vragen

 
Visum
+
Egypte Voor een reis naar Egypte dien je te beschikken over een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden na aankomst in Egypte geldig is. Denk eraan dat
 
Flight only (losse vluchten)
+
Bij Neckermann kun je voor een scherpe prijs ook alleen een vlucht boeken. Informatie hierover krijg je van jouw  reisagent of via www.neckermann.nl.
 
Garantiefonds / SGR
+
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) Thomas Cook Nederland B.V.(KvK nr. 33127166), handelend onder de merknaam Neckermann, is aangesloten bij SGR. U
 
Contactgegevens en openingstijden
+
Hoofdkantoor Neckermann Vliegvakanties Thomas Cook Nederland B.V. Spicalaan 41 NL-2132 JG Hoofddorp Hoofdkantoor Neckermann Autovakanties,
 
Je boeking wijzigen of annuleren
+
Je boeking kun je wijzigen of annuleren via onze afdeling Customer Contact op 023 5135 556 (voor dit nummer worden je gebruikelijke belkosten in
Let op, Thomas Cook / Neckermann treedt op als tussenpersoon voor de ‘Hotels’ & ‘Stedentrips’ producten.
Hiervoor gelden afwijkende voorwaarden. Neem contact met ons op indien je vragen hebt over deze producten via onderstaande contactgegevens.


Indien je niet online kunt wijzigen of annuleren voor je Hotels’ & ‘Stedentrips’ boeking
Als je in je reisplan geen link voor Wijzigen of Annuleren kunt vinden of als je de wijziging of annulering niet online kunt voltooien, betekent dit doorgaans dat:

Indien uw vlucht wordt uitgevoerd door een low cost carrier (zoals o.a. EasyJet, Vueling, Ryanair) dient u, in geval van een wijziging, direct contact op te nemen met de betreffende luchtvaarmaatschappij.
Wij hebben geen directe toegang tot de boekingssystemen van deze luchtvaartmaatschappijen.


Neem contact met ons op voor hulp.