Klantenservice

x

Gratis Omboeken 2019/2019

Je vakantie vroegboeken eng? Niet bij Neckermann, want mocht jij je later bedenken dan boek je toch gewoon je vakantie gratis om ! Vanochtend geboekt en morgen een mooiere bestemming gevonden ? Een actieve vakantie geboekt maar achteraf meer behoefte aan een relaxte zon, zee en strand vakantie ? Dan ben je bij Neckermann.nl aan het juiste (vakantie)adres, want bij ons kun je gratis omboeken! 

Voorwaarden

 • Gratis Omboeken betekent dat een vakantie zonder opgaaf van reden kosteloos kan worden omgeboekt naar een andere vakantie.
 • Gratis Omboeken kan tot uiterlijk 4 weken voor de vertrekdatum.
 • De hoofdboeker mag zijn/haar boeking een ongelimiteerd aantal keer omboeken middels Gratis Omboeken, maar er mag nooit omgeboekt worden naar een eerder geboekte accommodatie.
 • Gratis Omboeken is van toepassing voor de gehele boeking en geldt alleen t.a.v. vakanties die ten tijde van het maken van de omboeking direct in het boekingssysteem van Neckermann beschikbaar en boekbaar zijn.
 • Bij het wijzigen van een boeking d.m.v. Gratis Omboeken dient het aantal deelnemers van het gezelschap ongewijzigd te blijven, dient de duur in het minimale aantal nachten van de vakantie gelijk te blijven en dient u te kiezen voor een andere accommodatie
 • Gratis Omboeken geldt NIET voor losse vlieg-/bus-/treintickets die bij Neckermann Flexreizen extra kunnen worden bijgeboekt. Gratis Omboeken geldt ook NIET voor losse vlieg-/bus-/treintickets die bij Neckermann Autovakanties extra kunnen worden bijgeboekt. Gratis Omboeken geldt ook NET voor Neckermann Stedentrips waar Neckermann Reizen een tussenpersoon is voor Expedia.
 • Bij het wijzigen van een boeking d.m.v. Gratis Omboeken mag de totale reissom niet lager uitkomen dan de reissom van de initiële boeking.
 • Gratis Omboeken kan uitsluitend telefonisch worden uitgevoerd. Dit kan tijdens de openingstijden van ons Customer Contact Center op het telefoonnummer 023 5135 556(voor dit nummer worden je gebruikelijke belkosten in rekening gebracht). Indien de boeking via een reisbureau is verricht, dan dient de reiziger zich te wenden tot het desbetreffende reisbureau.
 • Bij Gratis Omboeken naar een vakantie met een hogere reissom wordt het verschil tussen de nieuwe boeking en de oorspronkelijke boeking verrekend met de hoofdboeker.
 • De waarde van de gewijzigde boeking wordt bepaald op het moment van omboeken en voor de op dat moment geldende prijzen.
 • De waarde van de oorspronkelijke vakantie is bepaald op het moment van boeking hiervan en zoals is bevestigd in de oorspronkelijke boekingsbevestiging.
 • Voor zover in deze voorwaarden daarvan niet uitdrukkelijk wordt afgeweken, zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de Neckermann Algemene Reisvoorwaarden onverminderd van toepassing.
 • Neckermann behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te wijzigen of stop te zetten zonder opgave vooraf.
 • Op alle reizen van Neckermann zijn de ANVR-reisvoorwaarden, de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reizen, de garantieregeling van het Calamiteitenfonds, de aanvullende voorwaarden online verkoop en het Privacy & Cookies Statement van toepassing, in te zien en te downloaden op www.neckermann.nl en op te vragen bij Neckermann.
 • Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.
 • In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Neckermann.
 • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de Actie of de Actievoorwaarden kunnen worden gesteld via telefoonnummer 023 5135 556 (voor dit nummer worden je gebruikelijke belkosten in rekening gebracht).

Je kan ook hier de voorwaarden terugvinden.

Veelgestelde vragen

 
Luchthaven transfer
+
Transfer De transfer van en naar je zonbestemming is vanaf november 2018 niet meer standaard inbegrepen bij je Neckermann Vliegvakantie. Je
 
Visum
+
Egypte Voor een reis naar Egypte dien je te beschikken over een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden na aankomst in Egypte geldig is. Denk eraan dat
 
Stoel reserveren en Luchtvaartmaatschappij informatie
+
Kijk hier voor de luchtvaartmaatschappij informatie zoals bagage, online inchecken etc.
 
Je boeking wijzigen of annuleren
+
Je boeking kun je wijzigen of annuleren via onze afdeling Customer Contact op 023 5135 556 (voor dit nummer worden je gebruikelijke belkosten in
 
Contactgegevens en openingstijden
+
Hoofdkantoor Neckermann Vliegvakanties Thomas Cook Nederland B.V. Spicalaan 41 NL-2132 JG Hoofddorp Hoofdkantoor Neckermann Autovakanties,
Let op, Thomas Cook / Neckermann treedt op als tussenpersoon voor de ‘Hotels’ & ‘Stedentrips’ producten.
Hiervoor gelden afwijkende voorwaarden. Neem contact met ons op indien je vragen hebt over deze producten via onderstaande contactgegevens.


Indien je niet online kunt wijzigen of annuleren voor je Hotels’ & ‘Stedentrips’ boeking
Als je in je reisplan geen link voor Wijzigen of Annuleren kunt vinden of als je de wijziging of annulering niet online kunt voltooien, betekent dit doorgaans dat:

Neem contact met ons op voor hulp.