Klantenservice

x

Duurzaam beleid

Wij zien een belangrijke rol voor onszelf weggelegd op het gebied van duurzaam toerisme. Als reisorganisatie zijn wij ons ervan bewust dat wij een essentiële bijdrage kunnen leveren aan de duurzame ontwikkeling van vakantiebestemmingen.

Onze Missie

Onze missie is om je persoonlijke reiservaring op een dusdanige wijze te organiseren, zodat deze duurzaam en verantwoord geschiedt.

Samenwerking met het ANVR
Om dit te bewerkstelligen, werken we nauw samen met de branche-organisatie van de Nederlandse reiswereld: de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). Samen met haar leden zet deze vereniging zich in voor duurzaam toeristisch ondernemen (DTO). Zo hebben alle ANVR-touroperators afgesproken te voldoen aan de ANVR-DTO verplichting. Dit houdt concreet in dat elke reisonderneming voor zijn bedrijf een DTO-coördinator aanstelt, die succesvol een duurzaam toerismetraining doorloopt, een beleidsverklaring en actieplan opstelt en rapporteert over de activiteiten die de reisonderneming onderneemt met betrekking tot duurzaamheid.

Thomas Cook Internationaal
Niet alleen de Nederlandse tak van Thomas Cook ziet duurzaam toerisme als een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Ook op internationaal gebied worden er diverse activiteiten ontplooid. Uitgebreide informatie over het beleid, de strategie en de gerealiseerde doelen van moederbedrijf Thomas Cook PLC is te vinden in de meest recente financiële jaarverslagen en duurzaamheidsrapporten. Voor meer, Engelstalige, informatie zie: http://www.thomascook.com/sustainable-tourism/.

 

Veelgestelde vragen

 
Je boeking wijzigen of annuleren
+
Je boeking kun je wijzigen of annuleren via onze afdeling Customer Contact op 023 5135 556 (voor dit nummer worden je gebruikelijke belkosten in
 
Stoel reserveren en Luchtvaartmaatschappij informatie
+
Kijk hier voor de luchtvaartmaatschappij informatie zoals bagage, online inchecken etc.
 
Luchthaven transfer
+
Transfer De transfer van en naar je zonbestemming is vanaf november 2018 niet meer standaard inbegrepen bij je Neckermann Vliegvakantie. Je
 
Visum
+
Egypte Voor een reis naar Egypte dien je te beschikken over een geldig paspoort dat nog minimaal 6 maanden na aankomst in Egypte geldig is. Denk eraan dat
 
Hoeveel bedraagt de aanbetaling van mijn vakantie?
+
Vindt een boeking langer dan 6 weken voor vertrek plaats? Dan dient voor een vliegreis als aanbetaling 15% van de reissom zsm te worden voldaan wanneer je
Let op, Thomas Cook / Neckermann treedt op als tussenpersoon voor de ‘Hotels’ & ‘Stedentrips’ producten.
Hiervoor gelden afwijkende voorwaarden. Neem contact met ons op indien je vragen hebt over deze producten via onderstaande contactgegevens.


Indien je niet online kunt wijzigen of annuleren voor je Hotels’ & ‘Stedentrips’ boeking
Als je in je reisplan geen link voor Wijzigen of Annuleren kunt vinden of als je de wijziging of annulering niet online kunt voltooien, betekent dit doorgaans dat:

Neem contact met ons op voor hulp.